Muista nämä ennen häitäsi

Hääpäivä on valtaväestölle varmasti se yksi elämän tärkeimmistä päivistä. Morsiuspari voi halutessaan jättää vaikka kaiken hääsuunnittelijoiden harteille, jolloin vastuu juhlista siirtyy täysin kolmannelle osapuolelle. Jos et kuitenkaan halua täysin ulkoistaa elämäsi tärkeimmän päivän suunnittelua, tässä lyhyt opas asioista, mitä kannattaisi ottaa huomioon aloittaessasi oman suunnitteluprojektisi.

Muista lähteä ajoissa liikkeelle! Tämä on tärkeää siksi, että saisit juuri haluamasi vihki- ja juhlapaikan juuri sinä päivänä kuin sen haluat. Häiden järjestäminen onnistuu toki myös nopealla aikataululla, mutta silloin et pääse olemaan liian kranttu paikkojen ja päivien suhteen. Aivan keskinkertaiseen ei kannata kuitenkaan tyytyä, onhan kyseessä yksi elämäsi tärkeimmistä päivistä! Ota siis rohkeasti yhteyttä monitoimitaloihin, kulttuuritiloihin, taidegallerioihin, ravintoloihin, taloyhtiöihin… Kaikkialle, missä arvelette olevan hyvät puitteet juuri teidän häillenne. Monet yritykset eivät ole ajatelleetkaan vuokrata tilojaan juhlakäyttöön, mutta useimmat varmasti harkitsevat asiaa tiedustellessasi sijainnista. Hyvä portaali juhlapaikkojen selailuun ja tiedusteluun löytyy esimerkiksi tilanvarauspalvelu Venuusta.Kun kyseessä on näinkin tärkeä päivä, jona pistät todelliset ykkösesi päälle, haluat varmasti myös ihosi ja koko olemuksesi säkenöivän. Samalla kun aloitat juhlista huolehtimisen, muista huolehtia myös itsestäsi ja partneristasi. Internet on pullollaan jumppa- ja kasvojenhoito-ohjeita. Kauneus kannattaa kuitenkin jättää ammattilaisen käsiin, mikäli budjetti sen vain sallii. Kalliissa kasvohoidoissa ei välttämättä tarvitse käydä, sillä laadukkaita tuotteita voi myös ostaa kotiin. Toisesta artikkelistamme löytyy kiva yhteenveto itsensä hoitamisesta aikataulutettuna hääsuunnitteluiden ohella. Artikkelista löytyy myös linkkejä suosittelemiimme tuotteisiin. Älä siis unohda hoitaa kuntoasi tärkeää päivääsi varten, vaan aloita jo tänään!

Häiden kohokohtina ja mieleenpainuvimpina asioina ovat usein morsiamen puvun lisäksi illan menú ja juhlinta. Jos valitsemassasi juhlapaikassa ei ole omaa cateringia, löydät sen helposti esimerkiksi hääfoorumeilta. Hyvä keino on myös kysellä ystäviltä, joilla on kokemusta isojen juhlien järjestämisestä. Oikean cateringin valinta on siitäkin syystä tärkeää, että se on varmasti suurin yksittäinen kuluerä juhlissasi. Haluat sen varmasti miellyttävän vieraittesi sekä myös omia makuhermojasi!

Hääpäivän ohjelmasta huolehtiminen kannattaa aina tehdä yhdessä partnerisi kanssa. Muistakaa tehdä päivästänne omannäköisenne, niin juhlista tulee varmasti ikimuistoiset!